Khamis, 12 Disember 2013

HARI JUMAAT YANG BLUES

Salam..pagi jumaat.....pada kengkawan yang cuti hari ni selamat bercuti.. semoga dipermudahkan segala urusan.

Aramak..mood nak kerja skarang masih berkurangan.. xtau la pesal..dah lama cuti bersalin 90 hari mood asyik nak cuti jer..adoyai..kita kecian kat anas le kena tinggal dengan babysitter. huhu..sapa lagi papa dia la..x sampai ati katanya nak tinggal ngan nursery.  Bagus juga kita kata sebab xyah bayo rm15 kat diorang.. huhu..save gak ley la buat makan berdua duit tuh..kedekot..hah aha..

Budak kecik tuh dah pandai macam macam ragam skarang..xnak duk sorang la.. nak nengok tv la, nak agah2 la.x nak pakai barut. n many more..x sempat lagi nak masukkan gambo dia dalam nih.. nanti kita masukkan yek..sebab gambo2 dia banyak masuk dalam fb..aduh pengarang jantung ibu..

Hari ni ingat nak start buat hrmis prestasi tuh..pah tu..huhu.. ini plop jadinya...pening gak kepala dibuatnya.. x tau mana nak stat dolu..

Ok lah mengomel plop pagi2 ni.. kita jumpa lagi di lain lembaran yek...bye..

Rabu, 11 Disember 2013

KEK KEJU LELEH MELELEH

Salam semua kengkawan..hmm dah 1/2 tahun x menyentuh blog nih.. aduyai... rindu plop nak menulis sesuatu..try punya try ada masalah plop..pesal plop nih..ke ada virus.ke masalah line..
Try punya try dapat tapi kejap kejap timbul menatang tuh..ntah pe katanya. keh pun x pahang.

Skarang nih dok gatal tangan nak buat kek keju leleh sokmo..adus sedap x terhingganyer..

Gambar sekadar hiasan

So kpd kengkawan yang nak cuba boleh lah order : 0199784362 minimum order 3 bekas area lipis sahaja yek..

TERDAPAT PELBAGAI PERISA
1) PANDAN
2) BLUEBERRY
3) ROS
4) VANILLA
5) COKLAT
-Semua ni saya buat kek sponge yek
Rege : rm 12.00 jer
ukuran kek 8 x 3 inci

6) Kek Coklat Moist
7) Kek Red Velvet
Rege : RM 15.00
Bekas sama saja dengan kek sponge

Mula tuh saja jer bagi kengkawan pejabat makan.. tup2 ada yang nak order..makasih ye kengkawan yang support kiter..
Contact no..0199784362 - aida
jumlah order : minimum 3 bekas
penghantaran sekitar kuala Lipis n kalu nak pick up depan ipgktaa yek.

apo kono jang

testing testing testing