Selasa, 25 Jun 2013

Salam... satu Malaysia....

Aku rasa blog aku nih dah memang dah bersawang betul dah....huhu.. maklumlah sibuk.. dari tahun lepas lagi bulan 12 last update...

Skarang nih dah masuk 32 minggu baby dalam perut.. huhu... tu yang sibuk dan x larat dah kot..ngada2 juga kadang tu...saje manja2 manjakan diri yang dah sedia manja....

awal pregnant dolu ada bleeding n moring sickness... tu yang effect sampai x leh update...(ada kaitan ker).. tapi alhamdullillah skung dah naik daripada 43 kg ke 51 kg huhu..8 kg naik.. haha...maklumlah selera makan dah bertambah2.. Dalam seminggu lebih plak nak pose.. tu yang kena makan banyak2 tu.. takut baby kelaparan plok nanti.. hehe..

Skung tengah berkira2 nak cuti bersalin 3 bulan tapi x tau lah ble nak cutinya... due 21.8.13 tapi semua tu x leh nak jangka.. tuhan yang menentukan...

Nasib baik ada pengganti ke bengkel submodul Lnpt tuh.. kalu x kena g gak terboyot2 nih..dah lah sampai malam bengkel tuh.. 4 hari beb.. kalu g mau bengkak bontot jawabnyer...sedangkan duk pejabat pun dah x tahan sakitnya.. tapi leh gak bangun2 buat senaman. kalu duk kat bengkel tuh nak buat senaman kat depan orang lak? hu.. ikut suka aku jer... hah a...Terima kasih lah cik pengganti... daun keladi..

Plan memang nak bersalin di hospital swasta di kota bharu. tapi memandangkan raya nih di umah mak di jerantut.. kalu dan dan lah.. kalu x bersalin di hospital krjn. pun x per.. janji xder per2 masalah..insya allah..

Abang plok ikut jer cakap kome... nasib baik lah abang caring...dengor jer... x kisah.. tapi dia kesian kat aku sebab masa bersalin afiq ari tuh... misi cepat jer toreh tut sebab nak tukar shif katanya..tu yang abes... teruk tu..huhu.. aku dah x ingat dah... dia yang terasa plak..saaaayangg abang....

Kelengkapan baby cuma set tilam bantal yang belum dibuat lagi.. pakai hak lama jer. cover jer buat baru... ingat nak balik umah mak di jerantut minggu ni..tapi x bagi tau lagi cik abang kot dia ada plan lain plok.. huhu.. dia tu kalu x bagitau awal2 ada lah menda yang dia nak buat cuti sabtu ahad.. huuhu

Panjang gak membebel nih.. maklumlah lama dah xupdate kan..

Oklah bersua di len masa.....bye...