Khamis, 16 September 2010

SELAMAT HARI RAYA

Assalamualaikum...

Terima kasih kepada sesapa sahaja yang sudi menjadi pembaca setia blog saya ini....Huk. dah lama rasanya x nulis sesuatu dalam blog ni..
maklumlah bulan puasa baru nih sibuk dengan tempahan biskut raya...x menang tangan.. nasib baik ada abang yang sudi menolong.. kalau x memang x cukup tangan dibuatnyer....
Paling banyak tempahan biskut kacang ijau...sebab biskut ni pelik sket.. sebab selalu orang buat putu n batang buruk jer.. tapi saya ubah sket buat biskut. tu yang ramai nak cuba... rasanya lagi enak dari putu n batang buruk sebab saya letakkan banyak kit kacang ijau tuh. tuh yang best kit tu...

Huk ... busy punyer busy lupa lak nak snap gambar biskut tuh..tak perla ada satu lagi tempahan lepas raya nih.. dan lah nak kasi korang tengok biskut nih..tengok jer lah yek.. rasa lain kali lah..kena order baru leh rasa.. he he...

Di sini saya rasa belum lewat lagi nak mintak maaf di atas semua kesalahan tutur kata mahupun perbuatan kepada sesiapa sahaja yang mengenali saya... kengkadang ada tutur kata saya. yang menyebabkan anda tersinggung... walaupun kita x der niat nak menyinggung tapi ada yang tersinggung.. camno.. kita minta maaf jer lah. yer..

Ok. stakat nih sahaja buat kali nih... nanti saya uploadkan gambar biskut kacang ijau tuh ek.. sesapa nak bli leh lah rm22 per 64 pieces...

Wassalam..