Isnin, 26 Julai 2010

FELT CRAFT BY AIDA

 HP POUCH HARGA : RM 5
Ni hanya sekadar sample jer.. kalu sesapa nak order boleh ikut warne design pe yang suka
 love keychain RM : 03.00 minimum order 3 pieces. boleh tampal nama n lain2.
 words keychain. rm 03.00 lebih tiga abjad tambah 50 sen. minimum order 3 pieces
 bunga plus huruf keychain. rm 03.00 minimum order 3 pieces warne, hurup leh pilih.
 bear comel. rm 03.50 leh pilih warne per yang anda suka..minimum order 3 pieces
 keychain hurup.. rm 03.00 minimum order 3 pieces warner ikut suker

 strawberry nih x comel.. comot kit.. sapa nak order saya buat comel lagi rm 03.00 minimum order 3 pieces

 bag keychain.. rm 03.00 warne leh ikut sukaan anda.



 baju keychain rm 3.00 plus hurup atau nombor minimum order 3 pieces

 keychain 1 love u. rm 3.00
 keychain selipar rm 3.00
 hp pouch rm 05.00 dengan zip dan lapik dalam skali.. corak ikut sukaan anda..
ukuran 14.5 cm x 6.5 cm.. ukuran leh ikut sukaan anda...leh muat satu hp
 bunga sulam kait ni sapa sapa nak rm 1.00 untuk 5 pieces.. leh letak kat keychain n hp pouch.
 saja jer letak love nih..
 hp pouch rm 05.00 with hurup.. ada lapik dalamnya.. dengan zip. ukuran 14.5cm x6.5 cm ukuran leh pilih
 pouch duit siling.. sapa2 nak rm4.00 dengan design warna leh pilih
 syiling pouch with keychain slipar rm 7.00
syiling pouch with love keychain (fiber filing).. ada lapik dalam skali

Huk lama x update blog... tara...ha ha.. berjaya jugak aku try buat keychain nih..hu huk.. aku beli kain felt nih.. dengan kak http://www.ez-kraf.blogspot.com/ sapa sapa nak order leh lah.. tempahan lebih 20 unit keychain dialu-alu.. sebagai promosi saya bagi hadiah 1 keychain freee...hp pouch n syiling pouch tu kena oder kuang kuang 5 dapat satu keychain freee... nak lagi !!! nanti akan menyusul kemudiaan.. baru nak blaja lah wak... nanti akan upload pencil case plak..

peraturan : 1. hanya pembeli yang serius jer di layan.. duit kena bank in dulu baru leh buat.. kalu dah bank in  sila sms atau scan slip bank anda..
                 2. penghantaran adalah secara pos express .. harga bergantung kepada jumlah barang yang diorder. harganya di antara rm 3.00.. kalu banyak  kita pos dengan dengan  rm4.50 atau rm07.00 atau banyak lagi ...pos bungkusan leh..

Dialu-alukan untuk tempahan secara pukal.... akan dapat diskaun... nanti leh runding key...

sekian... slamat cuci mata....

Selasa, 6 Julai 2010

ANNOUNCEMENT!!!!

ASSALAMUALAIKUM..


UNTUK Julung julung kalinya.. atas permintaan ramai.. dimaklumkan bahawa semua kek dan cupcake boleh ditempah walaupun anda berada di luar kawasan.. sama ada semenjung malaysia ataupun sabah sarawak.. caj dikenakan berdasarkan berat barang berkenaan.. harga yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran.  anda boleh pesan melalu poslaju, pos ekspress... sekian.. semoga berminat.