Isnin, 3 Disember 2012

HAPPY HOLIDAY TO ALL

Salam... semuanya.. fuh.. lama x update baru... mesti ada hak yang windu kat i... maklumlah.. orang glamor kan... hu hu..

Oleh kerana masa dah mengizinkan saya mengupdatekan blog ni. disini saya coretkan sedikit entry baru buat semua peminat seme...maklumlah dah jadi bujang kelamin skung nih. anak2 n husband dah pos ke kelantan..tinggal kita kat lepis nih sowang2.. kecian..

Tapi xperla. untuk sebulan bulan 12 nih jer.. jangan sampai x balik udah ler.. mengamuk ibu. ha ha..
Masih lagi dalam mood cuti.. nak start kerja pun rasa kureng.. x perla boss understanding kan.

hu hu.. leh lak masukkan gambar nih.. cuti agaknya line x busy kat opis nih.. hu hu.. nasib baik pengarah x skodeng.. ha ha ha..

Kisah afik merajuk sebab x dapat main dengan samsung galaxy tab 7.. he he.baru grap kat kbmall...menangis bersama2 along semalam sebab x kasi tab tuh.. he he.. ibu bli mahal2 nak bagi korang main.. mana patut beb.. x perlah nak soh papa blanja beli mainan lain lak ek.. ibu kesunyian kat lepih nih.. soh ibu buat teman lah tab tuh.. diorang merajuk sampai x nak cakap bile ibu call. hu hu.. apa la korang nih.. kecian ibu..
peper pun.. i love u all so much.. muaaaaaaaaaaaahhhh.... nanti ibu kasi main bile ibu balik kelantan ek...cayang ucuk acin apik...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan