Khamis, 18 Oktober 2012

KEK RED VELVET

 KRIM CHEESE
Kek yang telah ditopping kan dengan cheese.. lupa lak nak snap gambar kek hak yang bogel.. hu hu.

 keh letakkan strawberry n anggur diatasnya..

 snap gambo dekat sket.. hu hu.. nampak krim tuh x brapa rata. maklumlah.. bukannya pakar.

 warna merah yang mengancam jiwa dan raga..


abaikan gambar kaki tuh... dok jauh tuh.. teknik computer lah katakan.. macam hiasan atas kek plok gayanya.. ha ha ha.

Ahad baru ni lepas geram nak makan kek nih.. dok asyik nengok hak orang jer.. bila masa kita plak nak try.. yer x?  umph... memang sedap.. krim cheese yang menggoda.. mula tu masa makan lepas sahaja letak topping tu.. rasa macam kek biasa jer.. pastu.. keesokkannya lepas letak dalam peti semalaman.. eh.. sedap pulak rasanya.. so..moist.. sebab  guna susu segarkan... macam kek coklat moist lah.. makin lama simpan makin lah sedapnya...

Kengkawan pejabat ramai yang mintak resepi.. hu hu.. saya pun malas nak print.. so.. nengok disini lah yer..sedap kata diorang.. sampai menjilat jari.. pada kengkawan hak online nengok sajer lah yer macam biasa... kalu nak rasa kena lah cuba resepinya..

Alamat resepi x leh nak salin la.. hu hu.. sebab taip kat opis guna mic word 07 kat umah nih plak still 03 huhu.. x leh lah nak buek camno.. len kali lah ese kasikan resepinya. malas nak copy dari blog lain.. keh dah ubahsuai dah resepi ikut suka ati keh...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan